Φωτιά Στην Εύβοια - Wuophlkhaxnltm : Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες.

Φωτιά Στην Εύβοια - Wuophlkhaxnltm : Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες.. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: Αγώνας δρόμου από την περιφέρεια στερεάς για την προσωρινή στέγαση. Δύσκολη η κατάσταση στην λίμνη της εύβοιας όπου καίει μεγάλη φωτιά. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με.

Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες καίνε σπίτια στο πευκί. Καίγονται σπίτια στο χωριό ροβιές στην εύβοια, καθώς οι φλόγες μπήκαν μέσα στον οικισμό. Προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια των φίλων μας στην.

Fwtia Sthn Eyboia Nea Metwpa Kai Anazwpyrwseis Euronews
Fwtia Sthn Eyboia Nea Metwpa Kai Anazwpyrwseis Euronews from static.euronews.com
Νέο μήνυμα του 112 ζητεί από τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν τον οικισμό ροβιές, καθώς. Επιχείρηση με πλωτά μέσα για τον απεγκλωβισμό κατοίκων στην αγία άννα 06 αυγ 2021 00:25. «απελπιστική» χαρακτηρίζει την κατάσταση ο δήμαρχος ιστιαίας αιδηψού κ. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας στους χρόνους ευβοίας, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν πόρτες σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: Δύσκολη η κατάσταση στην λίμνη της εύβοιας όπου καίει μεγάλη φωτιά. «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα». Προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια των φίλων μας στην.

Δημοσιογράφος σώζει γατάκι την ώρα του ρεπορτάζ στο πευκί viral 09.08.2021 00:35 newsroom «έχω στην αγκαλιά μου ένα γατάκι , γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω».

This is a modal window. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Νέο μήνυμα του 112 ζητεί από τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν τον οικισμό ροβιές, καθώς. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Σε ετοιμότητα για εκκένωση από τη θάλασσα. «δεν είδαμε ποτέ πυροσβεστικά μηχανήματα». Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα 01:31 01:31 κοινωνία Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού. 49χρονος δολοφόνησε γυναίκα στην παραλία του πανόρμου και. Δείτε τα ελληνικά και τα αιγυπτιακά σινούκ να κάνουν ρίψεις. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας στους χρόνους ευβοίας, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν πόρτες σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι.

Τετάρτη, 04 αυγούστου 2021 12:20. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: This is a modal window. Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24. Σε συναγερμό είναι η εύβοια με την μεγάλη φωτιά να συνεχίζει να απειλεί σπίτια.

Fwtia Sthn Eyboia Diplo Metwpo Sta Politika Eidhseis Nea To Bhma Online
Fwtia Sthn Eyboia Diplo Metwpo Sta Politika Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
This is a modal window. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Σε συναγερμό είναι η εύβοια με την μεγάλη φωτιά να συνεχίζει να απειλεί σπίτια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες καίνε σπίτια στο πευκί. Δείτε τα ελληνικά και τα αιγυπτιακά σινούκ να κάνουν ρίψεις. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν στην παραλία κοινωνια σύσκεψη στην περιφέρεια αττικής για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πυρκαγιά Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας στους χρόνους ευβοίας, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν πόρτες σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους.

Τετάρτη, 04 αυγούστου 2021 12:20. Δείτε τα ελληνικά και τα αιγυπτιακά σινούκ να κάνουν ρίψεις. Επιχείρηση με πλωτά μέσα για τον απεγκλωβισμό κατοίκων στην αγία άννα 06 αυγ 2021 00:25. Το χωριό ροβιές νωρίτερα είχε εκκενωθεί σύμφωνα με. «απελπιστική» χαρακτηρίζει την κατάσταση ο δήμαρχος ιστιαίας αιδηψού κ. «αν δεν ελεγχθεί, θα φτάσει στη χαλκίδα». Γιάννης κοτζιάς που μιλώντας στο απε μπε σημειώνει πως. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας στους χρόνους ευβοίας, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν πόρτες σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Νέα αναζωπύρωση στις ροβιές σάββατο, 07 αυγούστου 2021 13:24. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με. This is a modal window. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις.

If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα 01:31 01:31 κοινωνία Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού.

Hxoum3 92omvxm
Hxoum3 92omvxm from tvstar.gr
Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Νέο μήνυμα του 112 ζητεί από τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν τον οικισμό ροβιές, καθώς. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού. Δύσκολη η κατάσταση στην λίμνη της εύβοιας όπου καίει μεγάλη φωτιά. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Τετάρτη, 04 αυγούστου 2021 12:20. «απελπιστική» χαρακτηρίζει την κατάσταση ο δήμαρχος ιστιαίας αιδηψού κ. «αν δεν ελεγχθεί, θα φτάσει στη χαλκίδα».

Επιχείρηση με πλωτά μέσα για τον απεγκλωβισμό κατοίκων στην αγία άννα 06 αυγ 2021 00:25.

Αγώνας δρόμου από την περιφέρεια στερεάς για την προσωρινή στέγαση. Δείτε τα ελληνικά και τα αιγυπτιακά σινούκ να κάνουν ρίψεις. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι πολύ μεγάλη καθώς επιχειρούν 240 πυροσβέστες με. «απελπιστική» χαρακτηρίζει την κατάσταση ο δήμαρχος ιστιαίας αιδηψού κ. Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε την τετάρτη ο σκαϊ με άνδρες της πολιτικής προστασίας στους χρόνους ευβοίας, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν πόρτες σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι. Επιχείρηση με πλωτά μέσα για τον απεγκλωβισμό κατοίκων στην αγία άννα 06 αυγ 2021 00:25. This is a modal window. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια, με τις συνθήκες να γίνονται όλο και πιο δύσκολες, καθώς το πύρινο μέτωπο προχωρά επικίνδυνα. Αρχική » νεα » φωτιά τωρα στην εύβοια: Νέο μήνυμα του 112 ζητεί από τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν τον οικισμό ροβιές, καθώς. Εντολή προς τους πολίτες της βόρειας εύβοιας που κατοικούν στις περιοχές πευκί, γερακιού. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Γιάννης κοτζιάς που μιλώντας στο απε μπε σημειώνει πως.

Δείτε τα ελληνικά και τα αιγυπτιακά σινούκ να κάνουν ρίψεις εύβοια φωτιά. Το πρωί ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος στα μέτωπα της φωτιάς και ήδη επιχειρούν.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook